marți, 8 iunie 2010

Prietenie adevarata

Stau cateodata si ma gandesc cum ar fi un om fara prieteni...Stiu,sufletul lui ar fi pustiu, si viata sa nu ar avea sens. O prietenie adevarata se bazeaza pe incredere si ajutor reciproc. Putini oameni apuca pe lumea aceasta sa cunoasca sensul si rostul unei prietenii adevarate. De ce?...Pentru ca lumea s-a schimbat foarte mult, si au aparut acele 'prietenii pe interes'',chiar nu inteleg acele persoane prefacute, care in fata iti sunt prieteni, si pe la spate te vorbesc de rau. De ce?..Ce rost au?..Doar ei stiu aceste raspunsuri...Raspunsuri care de multe ori sunt inghetate pe vecie..:)
Dar atunci cand o prietenie adevarata moare?...Intrebarea ar fi: care sunt cauzele care duc la destramarea unei prieteni?..Cauzele ar fi:
- lipsa de incredere
- lipsa de iubire ( pentru ca intr-o prietenie conteaza foarte mult iubirea)
- lipsa de sustinere ( se poate de multe ori ca prietenul/prietena sa aiba nevoie de sustinere, dar tu sa nu fi alaturi de ea, din motive cunoscute doar de tine)
- tradarea ( da...tradarea este cauza cea mai frecventa.Ea se poate manifesta prin mai multe feluri: prin facerea unor secrete publice, prin alaturarea persoanelor care nu o inghit pe prietena/prietenul tau, prin comiterea unor fapte care prietenului/prietenelei nu-i sunt pe plac etc.)
Totusi, atunci cand te plictisesti de o persoana, sau pur si simplu, nu o mai suporti...nu ar fi mai bine sa-i spui in fata tot ceea te deranjeaza?
Prietenie adevarata este greu de intalnit, insa daca o gasesti, ai face bine sa nu-i dai drumul niciodata..;)).
En el futuro..:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu