luni, 14 iunie 2010

Un suflet pierdut

Se spune ca fiecare persoana isi are sufletul pereche. Fie ca deja si l-a gasit, fie ca este ratacit undeva prin Univers, conteaza ca exista si ca odata si odata se vor intalni.
Insa, se poate ca o persoana sa creada ca si-a gasit sufletul pereche, iar dupa o viata de om petrecuta alaturi de el, sa-si dea seama ca nu e asa. Cum ar trebui sa procedeze acea persoana? Exact in momentul acela intervine regretul, parerea de rau si dorinta de a da timpul inapoi. Insa timpul nu-l putem intoarce, nu putem sa reparam greselile pe care le-am facut. Trebuie sa privim mereu in fata, si sa lasam trecutul sa fie doar trecut.
Fiecare adolescent, inca de prin clasele gimnaziale, viseaza la o dragoste de neuitat. Ajungand in liceu, unii au parte de asa ceva, altii nu. De ce oare Dumnezeu nu da acelasi lucru tuturor? Raspunsul este : pentru ca fiecare este diferit in felul sau, si fiecare are un rost pe lume.
Prima dezamagire in dragoste este dureroasa, insa cu trecerea timpului ranile se atupa. Dar raman amintirile, care de multe ori nu dau pace. facand anumite lucruri si mai dureroase.
Un suflet pierdut este un suflet ratacit intr-o lume plina de minciuni, de oameni necinstiti si de prieteni falsi.
Fiecare om ar trebui sa aiba grija de sufletul sau, indiferent de lumea din jur, pentru ca este tot ce are mai inocent.

En el futuro..:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu